📄

Uitleg over je factuur

Wil je meer uitleg over je factuur en de kosten klik dan hier of klik op de factuur uitleg hieronder.

Factuur_uitleg.pdf62.8KB
image

Facturatie in Freedom

Facturen vind je in Freedom. Klik rechts bovenin op Account en vervolgens op Facturatie. Onder de keuze Facturatie vind je de facturen, gesprekskosten en gefactureerde diensten je meer uitleg.

Facturen

Hier vind je een overzicht van al je facturen. Deze facturen worden ook per e-mail naar je verstuurd. De factuur van de huidige maand vind je hier in ieder geval op de tiende van elke maand.

Gesprekskosten

Hier zie je precies wat elk gesprek gekost heeft. Met de filters aan de rechterkant bekijk je de totalen van een bepaalde periode of filter je per nummer of VoIP-account. Je kunt ook selecteren wat voor een gesprekstype het is geweest, bijvoorbeeld een mobiel of een internationaal gesprek.

Gefactureerde diensten

Dit is een overzicht van alle diensten die je afneemt en wat deze diensten kosten. Met de filters aan de rechterkant kun je tarieftypes bekijken en de totalen van de kosten.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.