📲

Doorverbinden Voys App

• Druk tijdens het gesprek op het icoon met de twee telefoonhoorns achter elkaar.
  • Toets het nummer in waar je naartoe door wilt verbinden, dit kan zowel een intern als extern nummer zijn en druk op bellen.
  • Wanneer de tweede persoon het gesprek opneemt kun je een gesprek voeren dat de eerste persoon niet zal horen. Druk vervolgens op ‘Voeg samen’ (Iphone) of nogmaals op hetzelfde icoon met de twee telefoonhoorns (Android) om het eerste gesprek door te verbinden.
  • In je scherm zie je nu staan dat het gesprek succesvol doorverbonden is.
  • VoIP doorverbinden naar mobiel is dus zeker mogelijk

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel ons Team Klantgeluk op 050 211 1527 of  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.