👩‍💻

Webphone instellen

De Voys Webphone is een softphone waarmee je kan bellen via je browser. Met deze Webphone bel je via de browser. Onder het filmpje lees je stap voor stap hoe je de Webphone werkend krijgt op jouw computer. Let op, de Webphone wordt door de volgende webbrowsers ondersteund: Google ChromeFirefox en Microsoft Edge.

Gebruikers account instellen in Freedom

Elke gebruiker heeft een Webphone VoIP account optie.

• Log in op Freedom
  • Klik op Beheer’.
  • Kies voor Gebruikers‘.
  • Klik op je gebruiker (e-mail adres) of maak een nieuwe gebruiker aan.
  • Klik op ‘inkomende oproepen’.
  • Hier zie je het VoIP account van de Webphone en het interne nummer wat daarbij hoort.

Ben je klant geworden voor 10 augustus 2021 volg dan onderstaande stappen om van een VoIP account, een Webphone account te maken.

• Log in op Freedom
  • Klik op Beheer’.
  • Kies voor Gebruikers‘.
  • Klik op je gebruiker (e-mail adres) of maak een nieuwe gebruiker aan.
  • Ga naar het tabblad Telefonie-Instellingen‘.
  • Selecteer bij Webphone account het VoIP-account dat je wilt gaan gebruiken voor je Webphone
  • Indien je geen vrij VoIP account meer hebt ga dan iets naar boven en klik onder VoIP account op + Nieuw VoIP account om een nieuw VoIP account aan te maken.
  • Ga naar Webphone.
  • Selecteer bij Wephone het juiste Uitgaande nummer. Wanneer je deze op Niet veranderen laat staan wordt het nummer dat is geselecteerd als uitgaande nummer bij het gekoppelde VoIP-account gebruikt.
  • Klik op Opslaan.

Zodra je deze stappen in Freedom hebt voltooid, kun je de Webphone plugin installeren in je Chrome browser.

Webphone instellen in Chrome

• Klik hier voor de Webphone.
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op Inloggen.
  • Klik op Beginnen.
  • Bij de stap Selecteer een VoIP-account kies je het VoIP account die je eerder bij de Webphone plugin hebt geselecteerd.
  • Klik op Ga naar audio-instellingen.
  • Klik in de popup op toestaan om toestemming te geven om notificaties te tonen.
  • Geef in de pop up toestemming om gebruik te maken van je microfoon.
  • Vervolgens kom je in de instellingen voor het geluid. Zorg voordat je verder gaat dat je headset is aangesloten zodat de plugin de juiste microfoon en speakers kan detecteren.
  • Klik op Voltooien.
image

Installeren Webphone

• Klik rechts van je webbrowser op de 3 stipjes.
  • Selecteer Installeer Voys Webphone.
  • Klik op Installeer.
  • De Webphone opent nu in een los scherm.

Je kunt nu bellen en gebeld worden op je computer / laptop.

Klik hier voor de uitleg over hoe de Webphone werkt.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel ons Team Klantgeluk op 050 211 1527 of  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.