Geluiden uploaden in Blue

Upload een geluid

Zorg dat het geluid wat jij toe wilt voegen in Blue op jouw computer of smartphone staat.

Zorg dat het een .wav bestand is. Op g711.org kan je dit eventueel aanpassen.

Hoe voeg je een geluid toe in Blue

• Login in Blue.
  • Klik op Auto Attendant.
  • Klik op het telefoonnummer waar jij een geluid aan toe wil voegen.
image
  • Klik op Kantooruren of Gebeurtenissen.
  • Als je het bericht van een automatische receptionist wilt wijzigen nadat je erop hebt geklikt, kun je het specifieke tijdsinterval selecteren waarvoor je de wijziging wilt aanbrengen.
image
  • Je kunt nu je begroeting kiezen en je krijgt twee opties om uit te kiezen.
  • De twee opties: voeg een vooraf opgenomen bericht toe dat je al hebt opgenomen, of neem een begroeting op. Hieronder leggen we beide uit.
image

Upload een bericht/begroeting

• Klik op de automatische receptionist en kies de optie om een begroeting te uploaden. Klik vervolgens op "bestand toevoegen".
  • Hier kun je het .wav-bestand van je apparaat selecteren.
image

Neem een begroeting op

image

Om een begroeting op te nemen op deze automatische receptionist:

• Bel je automatische receptionist.
  • Druk op *5 tijdens de menubegroeting.
  • Voer PIN in gevolgd door #.
  • Volg de instructies om een begroeting op te nemen.
  • Wanneer hierom wordt gevraagd, voer menu nummer 49 in.

Als je je PIN niet weet, ga dan naar de instellingenpagina van je

Automatische receptionist.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren geef dit dan aan door feedback te geven of contact met ons op te nemen.