Hoe voeg je een gebruiker toe?

Je hebt een nieuwe collega die jij toe wil voegen aan jouw Auto Attendant. Hier lees je hoe je dit doet.

Hoe voeg je een gebruiker toe?

• Login in Blue.
  • Klik op Gebruikers.
  • Klik op +Gebruiker aanmaken.
  • image
  • Bij Naam geef je de naam op van jouw (nieuwe) collega.
  • Bij E-mailadres geef je de email weer van jouw collega.
  • Bij Wachtwoord geef je een wachtwoord op.
  • Als jij het extra veilig wil hebben dat alleen jouw collega het wachtwoord weet, kan je aanvinken dat de gebruiker een reset krijgt bij de eerste keer dat hij of zij inlogt.
    • Maak je hier gebruik van, geef dan ook een e-mail of 06 nummer op zodat daar de wachtwoord reset mail/sms heengestuurd kan worden.
    • image
  • Je kan eventueel nog één of meer gebruiker(s) toevoegen.
  • Klik op Gebruiker aanmaken zodra je alle gebruikers hebt toegevoegd.
  • De gebruikers zijn nu aangemaakt.
  • Vergeet niet deze gebruikers nog in jouw Auto Attendant te zetten mocht dit nodig zijn.

Een gebruiker koppelen aan Blue Connect en/of Blue MEET

• Login in Blue.
    • Let op! Er moeten wel Blue MEET licenties beschikbaar zijn om te kunnen gebruiken. Is dit niet het geval, dan kan je deze toevoegen bij Abonnementen.
  • Klik op Gebruikers links in de tabel.
  • image
  • Klik daarna op Gebruikers zonder UNIVERGE BLUE CONNECT.
  • Zoek de gebruiker die je zojuist hebt toegevoegd in de lijst op.
  • Vink achter de gebruiker, in de tabel UNIVERGE BLUE CONNECT, het vakje in.
    • Kies als Abonnement voor Connect Pro als je ook MEET wil activeren voor deze gebruiker. Moet dit niet, dan kan je deze op CONNECT Essentials laten staan.
  • Geef een telefoonnummer op waarmee deze gebruiker uitbelt.
  • image
  • Klik op Ga verder.
  • Het duurt ongeveer 30 seconden en dan is de gebruiker ingesteld.
✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren geef dit dan aan door feedback te geven of contact met ons op te nemen.