Status aanpassen

Met je status kun je je collega’s laten zien of je beschikbaar bent of niet.

Je kunt je eigen status inzien bij de profielfoto links onderin de Desktop app en linksboven in de mobiele app.

Belangrijk: Do Not Disturb/Out sick/On vacation/Off work puts all user's devices in DND mode. It will affect not only the app it was activated on, but desk phones as well. If Do Not Disturb/Out sick/On vacation/Off work is activated on Desktop, Mobile app will not ring either and vice versa.

1. Beschikbaar: Automatisch of handmatig: Deze status geeft aan dart de gebruiker beschikbaar is.
  2. image
  3. Weg: Automatisch - Wanneer iemand zijn/haar scherm vergrendeld or wanneer er 3 minuten geen activiteit wordt waargenomen
  4. image

Belangrijk: De status verandert naar Offline wanneer de app op alle apparaten, waarop de app is geïnstalleerd, geen activiteit meer ziet.

1. Bezet: Handmatig: met deze status zie je wanneer iemand bezig is en wellicht niet direct reageert. Oproepen blijven wel binnenkomen
  2. image
  3. Offline: Automatisch: wanneer er in alle apps is uitgelogd
  4. image
  5. In gesprek: Automatisch: Wanneer een gebruiker in gesprek is
  6. image
  7. Met pauze: Handmatig: Wanneer een gebruiker met pauze is en wellicht niet direct reageert. Oproepen blijven wel binnen komen.
  8. image

Wanneer je een gesprek aanneemt, zal de status van ‘Met pauze’ veranderen naar ‘In gesprek’. Na het gesprek zal de status tuerg gaan naar ‘Met pauze’ en zal, indien gewenst, handmatig naar ‘beschikbaar’ gezet moeten worden.

1. Niet storen: HandmatigEen gebruiker krijgt op zijn Desktop app geen notificaties en alle gesprekken worden afgehandeld zoals ingesteld bij de gebruiker
  2. image

Belangrijk: Notificaties blijven wel alsnog op de mobiele app binnenkomen. Je kunt hiervoor, via de instellingen in de mobiele app. stilte modus activeren.

Wanneer je in een gesprek bent, terwijl je de status ‘Niet storen’ aan hebt staan, kan je deze status uitzetten en je status verandert dan naar ‘In gesprek’.

Wanneer de status ‘Niet storen’ actief is, krijg je op zowel de Desktop als op de Mobiele app onderstaande notificatie. Via uitschakelen/turn off gaat je status automatisch weer naar ‘Beschikbaar’.

image

LET OP: In deze status worden oproepen van huntgroepen wel aangeboden

1. Ziek, vakantie, vrij van werk: Handmatig: wanneer een gebruiker aan wilt geven neit beschikbaar zijn te zijn in verband met ziekte, vakantie of vrij van werk.
  2. image

Deze statussen werkt hetzelfde als de status ‘Niet storen’.

Wanneer 1 van deze statussen actief is, krijg je hier ook op zowel de Desktop als op de Mobiele app onderstaande notificatie. Via uitschakelen/turn off gaat je status automatisch weer naar ‘Beschikbaar’.

image

Belangrijk: De statussen ‘Offline’, ‘Pauze’, ‘Ziek’, ‘Vakantie’ en ‘Vrij van werk’ geven allen aan sinds wanneer de gebruiker deze status heeft. Als de gebruiker langer dat 1 dag deze status heeft, geeft hij de datum aan. Op de dag zelf geeft hij het tijdstip aan.

Aanpassen status:

Gebruikers kunnen in zowel de Desktop als de mobiele applicatie de status handmatig wijzigen.

image

Persoonlijk bericht:

Je kun naast je status, ook een persoonlijk bericht aan je status toevoegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de data waarop je op vakantie bent, de locatie waar je werkt of andere informatie die je wilt delen.

image

Hierbij klik je op ‘Je statusbericht instellen’, je type het bericht (tot 40 tekens) en slaat deze op.

image

Dit bericht is vervolgens voor andere collega’s te zien.

image

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren geef dit dan aan door feedback te geven of contact met ons op te nemen.