Klik & Bel Extensie: Snel uitbellen met één druk op de knop

Onze Klik & Bel Extensie is een programma die ervoor zorgt dat jij niet langer een telefoonnummer hoeft in te toetsen. Met één druk op de knop belt jouw telefoon, app of Webphone dan uit naar het gekozen nummer.

Nieuw voor Chrome: Waar vind ik de functies terug die nu niet meer in de Extensie te vinden zijn?

Features uit eerdere versies van onze Chrome extensie, zoals Wachtrijstatus, Bereikbaarheidsbeheer en Collega status, vind je nu als verbeterde versie terug in onze de Webphone, mobiele App en onze Freedom portal.

Wachtrijstatus

Deze vind je nu in jouw Freedom Portal. Lees op WachtrijstatistiekenWachtrijstatistieken alles over wat het kan en waar je het kan vinden.

Bereikbaarheidsbeheer

Jouw bereikbaarheid is nog steeds aan te passen in onder andere jouw Webphone, in de app en in de Freedom portal. Lees op Alles regelen vanuit je gebruikersaccountAlles regelen vanuit je gebruikersaccount hoe dit precies werkt.

Collega status

De collega status is nog steeds aan te passen in onder andere jouw Webphone, in de app en in de Freedom portal. Lees op Alles regelen vanuit je gebruikersaccountAlles regelen vanuit je gebruikersaccount hoe dit precies werkt.

Waarom hebben jullie functies uit de extensie gehaald?

Door de nieuwe Chrome-richtlijnen richt onze extensie zich volledig op Klik-en-Bel. Deze extensie zou een toevoeging moeten zijn aan de web ervaring en de andere functies zouden daar niet voor in de weg moeten staan. Features uit eerdere versies van onze extensie vind je nu als verbeterde versie terug in onze andere producten. We zullen altijd ons best doen om de functies beter te krijgen. Geef eventuele feedback door aan ons op voys.nl/verbeteringen

Wat kun je met deze Extensie?

Onze Klik & Bel Extensie is een programma die ervoor zorgt dat jij niet langer een telefoonnummer hoeft in te toetsen. Met één druk op de knop belt jouw telefoon, app of Webphone dan uit naar het gekozen nummer. Telefoonnummers worden herkend in jouw CRM pakket en op websites die jij bezoekt.

icon
Gebruik je een CRM pakket? Lees hier wat er mogelijk is bij ons in combinatie met Bubble.

Hoe installeer ik de Extensie?

• Volg onderstaande stappen om de extensie te installeren.
  • Chrome
    Edge
  • De extensie is nu geïnstalleerd en je ziet in je Chrome/Edge toolbar (doorgaans rechtsboven in je webbrowser) een Voys logo.
  • image
    Nee hoor, die zie ik niet?!
  • Je gaat nu jouw gebruikersaccount koppelen aan de extensie. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee jij inlogt in Freedom, onze app of de Webphone.
  • Klik op het Voys logo.
  • Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in.
  • image
  • De laatste stap is om de extensie te vertellen waarnaar hij het telefoonnummer moet sturen.
  • Log nu in Freedom.
  • Ga naar Beheer.
  • Klik op Gebruikers.
  • Klik op jouw e-mail waarmee jij bent ingelogd in de extensie.
  • Klik op Telefonie-instellingen of
    Klik op Inkomende oproepen.

Als je Klik en Bel gebruikt, gaat deze telefoon over. Met het ‘automatisch beantwoorden’-vinkje wordt je telefoon direct beantwoord als je Klik en Bel gebruikt en hoef je niet handmatig op te nemen. Dit kan handig zijn als je een headset gebruikt.

Hoe bel ik uit met de Extensie?

Nationaal nummer bellen

Als je op het telefoon icoontje klikt achter een telefoonnummer dan bel je het nummer!

image

Er opent dan een popup die de status van het gesprek weergeeft – welk nummer wordt gebeld, ben je verbonden, enzovoorts.

image

Internationaal nummer bellen

Als je een buitenlands nummer wilt bellen of een nummer dat niet herkend wordt, kun je dit als volgt doen:

• Selecteer het nummer met de muis.
  • Klik op de rechtermuisknop.
  • Klik op bel het geselecteerde nummer.
image

De Extensie doet het niet

• Voys heeft geen controle over het automatisch downloaden van een update van de nieuwe extensie. Mocht jij de extensie dus al hebben en werkt deze niet, kijk dan goed of je een nieuwe versie nodig bent.
  • Misschien heeft de extensie geen toestemming om bepaalde data te gebruiken in het programma wat jij wil gebruiken.
  • Klik op het Voys logo met de rechter muisknop.
  • Hover naar ‘Hiermee kun je sitegegevens lezen en wijzigen’
  • Vink op alle sites aan.
  • Ga nu naar Extensie beheren.
  • Geef ook toestemming voor de optie:
  • image
  • Refresh de pagina waar je het icoon niet zag. Is hij nu wel zichtbaar?

FAQ over Klik&bel extensie

Waar kan ik jullie codering vinden voor deze extensie?
Kan de extensie ook op de telefoon?