Ontdek jouw Freedom omgeving
Ontdek jouw Freedom omgeving

Ontdek jouw Freedom omgeving

Freedom is de naam van de online telefoniecentrale van Voys. Hier stel je als organisatie zelf in hoe je optimaal bereikbaar wilt zijn voor jouw klanten. Op deze pagina worden alle functies die Freedom heeft uitgelegd.

Dashboard

Beheer

Onder het kopje beheer vind je alle modules die wij aanbieden. Deze modules kan je hier aanmaken. Let op, ze zijn dan niet meteen actief. Dit regel jij in bij Belplannen.

Beheer

Belplannen

Bij beheer maak jij jouw modules, bij Beplannen zet je jouw telefonie actief, precies in de volgorde zoals jij wil. We hebben een aantal handige tips die je in een belplan kunt realiseren op een rij gezet.

Gesprekken en Statistieken

Bij deze twee tabbladen lees je hieronder wat daar allemaal te vinden valt en hoe het werkt. Neem ook eens een kijkje in onze nieuwe functie

.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!