Anoniem uitbellen

Anoniem uitbellen

Tijdelijk anoniem uitbellen

Je kunt anoniem/onderdrukt uitbellen door *31* voor het telefoonnummer te zetten dat je wilt bellen.

Wil je altijd anoniem uitbellen?

  • Log in op Freedom.
  • Klik op de menubalk op ‘Beheer’.
  • Kies voor ‘VoIP-account’.
  • Klik op het VoIP-account waarmee je anoniem wilt uitbellen.
  • Scroll naar Uitgaand nummer (Caller ID) en vink in de balk daaronder ”onderdrukken” aan.
  • Druk op Opslaan

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.