💡 Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Belplan-extensie: belplan back-up of belplan overzichterlijker maken

Belplan-extensie: belplan back-up of belplan overzichterlijker maken

Belplan-extensies zijn belplannen zonder dat deze al aan een telefoonnummer gekoppeld zijn. Dit is handig wanneer je meerdere of langere belplannen moet maken of wanneer je een uitgebreide routering wilt instellen. Daarnaast kan je eenvoudig wisselen tussen verschillende belplannen.

Goed om te weten

  • Een belplan-extensie heeft een intern nummer zodat je deze intern kunt bereiken en testen. Deze is pas extern te bereiken als je deze toevoegt aan een belplan of de inhoud kopieert naar een belplan, aangezien een belplan wel extern telefoonnummer heeft.
  • Als je een belplan-extensie hebt opgenomen in je belplan, kan je na de belplan-extensie geen stappen meer toevoegen aangezien de routering verder gaat in je belplan-extensie.
  • Aangezien de inhoud van een belplan-extensie overeenkomt met een belplan, kan je voor het vullen van je belplan-extensie de belplan tips volgen Belplan tipsBelplan tips

Belplan-extensie aanmaken en wijzigen

‣
Belplan-extensie aanmaken
‣
Belplan-extensie wijzigen

Snel wisselen van belplan stappen

Als je regelmatig dezelfde aanpassing moet doorvoeren in je belplannen, kan je er ook voor kiezen om meerdere varianten van je belplan op te slaan als een belplan-extensie. Zo kan je met een paar klikken een ander belplan actief maken voor jouw telefoonnummer. Je kunt er zelfs voor kiezen om belplan-extensie te wisselen in een deel van je belplan. Hieronder kun je 2 voorbeelden bekijken.

‣
Belplan-extensie wisselen (Compleet belplan)
‣
Belplan-extensie wisselen (Deel van het belplan)

Back-up van je belplan

Met een Belplan-extensie kun je met een paar klikken een kopie maken van een bestaand belplan. Deze kopie kun je bewaren als back-up voor het geval er een probleem optreedt in je actieve belplan. Je kunt ook een belplan maken op basis van een belplan-extensie. Zo zet je bijvoorbeeld een back-up terug.

‣
Maak een kopie van je belplan of belplan-extensie
‣
Kopieer de inhoud van je belplan-extensie naar een belplan

Per afdeling een eigen belplan

Stel je hebt een afdeling die via verschillende telefoonnummers (en dus belplannen) bereikbaar moet zijn. Voor deze afdeling maak je een belplan-extensie. Vervolgens plaats je deze in de nodige belplannen. Wil je iets aanpassen voor alleen deze afdeling, dan pas je de belplan-extensie aan. In alle belplannen waar deze belplan extensie is opgenomen is de aanpassing dan direct doorgevoerd. Dit zorgt voor uniformiteit, scheelt je een hoop aanpassingen en creëert een overzichtelijk belplan.

‣
Een keuzemenu met 1 belplan-extensie per keuze.

Naar boven ↑