CRM integratie

Het is op twee manieren mogelijk om je telefonie aan je klantsysteem te koppelen:

• Door middel van onze dienst: Pop-up. Met deze koppeling betaal je per gebruiker en zorg je ervoor dat wanneer je telefoon rinkelt, er in je computerscherm een pop-up verschijnt, die je kunt aanklikken, waarna je de direct naar de juiste klantpagina gaat.
  • Met de module Webhooks zorg je ervoor dat er een url wordt aangeroepen als je nummer wordt gebeld. Deze url kan een pagina van je klantsysteem zijn die tevoorschijn komt als de betreffende klant belt.

Meer weten

Neem gerust contact op met een adviseur als je meer wilt weten over de mogelijke integraties met je telefonie. Bel 050 700 9900  .