CRM integratie

CRM integratie

Het is op twee manieren mogelijk om je telefonie aan je klantsysteem te koppelen:

  • Door middel van onze dienst: Pop-up. Met deze koppeling betaal je per gebruiker en zorg je ervoor dat wanneer je telefoon rinkelt, er in je computerscherm een pop-up verschijnt, die je kunt aanklikken, waarna je de direct naar de juiste klantpagina gaat.
  • Met de module Webhooks zorg je ervoor dat er een url wordt aangeroepen als je nummer wordt gebeld. Deze url kan een pagina van je klantsysteem zijn die tevoorschijn komt als de betreffende klant belt.

Meer weten

Neem gerust contact op met een adviseur als je meer wilt weten over de mogelijke integraties met je telefonie. Bel 050 700 9900.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!