Dashboard

Het dashboard vind je in Freedom. Klik in de menu balk bovenin op ‘Dashboard’.

Hier regel je de belangrijkste zaken met betrekking tot je telefonie. Het zijn eigenlijk snelkoppelingen. Het grootste voordeel is dat je super eenvoudig je bereikbaarheid kunt aanpassen.

image

Recente gesprekken.

Deze staan links bovenin, een uitgebreider overzicht hiervan zie je bij gesprekken in de blauwe balk.

Supportcode

Als we iets voor je willen wijzigen in je online beheeromgeving, dan vragen we om de supportcode. Zo weten we zeker dat we het juiste account aanpassen. Wel zo veilig!

Klik op ‘genereer code,’ dan zien we bij Voys direct dat je bent ingelogd. Deze code is uniek en nergens anders dan in de portal te vinden.

Tijdelijke omleiding

Met de functie “Tijdelijke Omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een bestemming. Op dit moment is het alleen mogelijk om tijdelijk om te leiden naar een voicemail. De omleiding blijft actief tot 23:59 uur dezelfde dag. Kijk voor meer informatie over het instellen van de tijdelijke omleiding naar onze handleiding van de Tijdelijke omleiding.

Snel naar

Aan de rechterkant staan de snelkoppelingen naar de meestgebruikte functionaliteiten van het platform.

• Plugins : hier download je gratis super handige tools waarmee je kan klik-en-bellen, je bereikbaarheid kan beheren en wachtrijen kan monitoren.
  • Meldingen : je eigen opgenomen meldingen toevoegen, zoals een welkomst- of gesloten melding.
  • Mobiele app: de Voys app waarmee je via internet uitbelt en gebeld wordt.
  • Facturen : hier vind je alle facturen die je van ons gekregen hebt.

Snel bestellen

Uitbreiden? Hier bestel je snel een extra telefoonnummer, VoIP-account of een VoIP-trunk.

Bereikbaarheid

Dit staat in het midden onderin. Eenvoudiger je bereikbaarheid instellen kan niet: op je vaste toestel, op je mobiel of nog ergens anders. Dit werkt alleen als je in het belplan ook de gebruiker als stap hebt opgenomen. Superhandig, zeker in combinatie met de App.

Ongebruikte diensten

Hier zie je alle diensten die je nog niet gebruikt in Freedom.

Verstuur fax

Gebruik je de module Uitgaande Fax? Vanuit het dashboard verstuur je gemakkelijk een fax. Dit kan natuurlijk ook via je e-mail.