Dashboard
Dashboard

Dashboard

icon

Hier regel je de belangrijkste zaken met betrekking tot je telefonie. Het zijn snelkoppelingen op één plek. In deze handleiding leggen we jou even snel uit wat er te vinden is.

icon

Het dashboard vind je in Freedom. Klik in de menu balk bovenin op Dashboard.

image

Recente gesprekken.

Deze staan links bovenin, een uitgebreider overzicht hiervan zie je bij gesprekken in de blauwe balk.

image

Supportcode

Als we iets voor je willen wijzigen in je online beheeromgeving, dan vragen we om de supportcode. Zo weten we zeker dat we het juiste account aanpassen. Wel zo veilig!

Klik op Genereer code, dan zien we bij Voys direct dat je bent ingelogd. Deze code is uniek en nergens anders dan in de portal te vinden.

image

Tijdelijke omleiding

Met de functie “Tijdelijke Omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een bestemming. Op dit moment is het alleen mogelijk om tijdelijk om te leiden naar een voicemail. De omleiding blijft actief tot wanneer jij wil. Kijk voor meer informatie over het instellen van de tijdelijke omleiding naar onze handleiding van de Tijdelijke omleiding.

image

Accountgegevens & administratie

Hier vind jij jouw klant- en KVK nummer. Verder zijn er nog een aantal snelkoppelingen naar facturen en accountgegevens mocht je hier iets in willen wijzigen of weten.

image

Snel naar

Aan de rechterkant staan de snelkoppelingen naar de meestgebruikte functionaliteiten van het platform.

  • Plugins : hier download je gratis super handige tools waarmee je kan klik-en-bellen, je bereikbaarheid kan beheren en wachtrijen kan monitoren.
  • Meldingen : je eigen opgenomen meldingen toevoegen, zoals een welkomst- of gesloten melding.
  • Mobiele app: de Voys app waarmee je via internet uitbelt en gebeld wordt.
  • Facturen : hier vind je alle facturen die je van ons gekregen hebt.

Snel bestellen

Uitbreiden? Hier bestel je snel een telefoonnummer of extra gebruiker.

image

Bereikbaarheid

Eenvoudiger je bereikbaarheid instellen kan niet: op je vaste toestel, op je mobiel of nog ergens anders. Dit werkt alleen als je in het belplan ook de gebruiker als stap hebt opgenomen. Superhandig, zeker in combinatie met de App.

image

Verstuur fax

Gebruik je de module Uitgaande Fax? Vanuit het dashboard verstuur je gemakkelijk een fax. Dit kan natuurlijk ook via je e-mail.

image

Externe Links

Wil je gebruikmaken van de webphone of onze app? Wil je weten waar je onze plugin kan vinden? Dan moet je hier zijn.

image

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!