💡 Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Dashboard
Dashboard

Dashboard

Hier regel je de belangrijkste zaken met betrekking tot je telefonie. Het zijn snelkoppelingen op één plek. In deze handleiding leggen we jou uit wat er te vinden is.

Waar vind je het Dashboard?

Het dashboard vind je in Freedom. Klik in de menu balk bovenin op Dashboard.

Recente gesprekken

Deze staan links bovenin, een uitgebreider overzicht hiervan zie je bij gesprekken in de blauwe balk.

image

Supportcode

Als we iets voor je willen wijzigen in je online beheeromgeving, dan vragen we om de supportcode. Zo weten we zeker dat we het juiste account aanpassen. Wel zo veilig!

Klik op Genereer code, dan zien we bij Voys direct dat je bent ingelogd. Deze code is uniek en nergens anders dan in de portal te vinden.

image

Tijdelijke omleiding

Met de functie “Tijdelijke Omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een bestemming. Op dit moment is het alleen mogelijk om tijdelijk om te leiden naar een voicemail. De omleiding blijft actief tot wanneer jij wil. Kijk voor meer informatie over het instellen van de tijdelijke omleiding naar onze handleiding van de Tijdelijke omleiding.

image

Accountgegevens & administratie

Hier vind jij jouw klant- en KVK nummer. Verder zijn er nog een aantal snelkoppelingen naar facturen en accountgegevens mocht je hier iets in willen wijzigen of weten.

image

Snel bestellen

Uitbreiden? Hier bestel je snel een telefoonnummer of extra gebruiker.

image

Jouw beschikbaarheid

Als gebruiker kan je zelf aangeven of je beschikbaar bent, uitsluitend beschikbaar bent voor collega's, niet gestoord wilt worden of helemaal niet bereikbaar bent. Daarnaast geef je ook aan op welk apparaat je oproepen wilt ontvangen. Dat kan de App, Webphone, een doorschakeling of een vast toestel zijn. Wordt een gesprek opgezet naar dit interne nummer van de Gebruiker, dan wordt deze doorgezet naar de juiste eindbestemming. Dit geldt ook wanneer de beschikbaarheid is ingesteld op de Voys App of zelfs op het mobiele privénummer.

Lees hier alles over de gebruiker.

image

Verstuur fax

Gebruik je de module Uitgaande Fax? Vanuit het dashboard verstuur je gemakkelijk een fax. Dit kan natuurlijk ook via je e-mail.

image

Externe Links

Wil je gebruikmaken van de webphone of onze app? Wil je weten waar je onze extensie kan vinden? Dan moet je hier zijn.

image