Meeluisteren

Met de module meeluisteren kun je meeluisteren met gesprekken van je collega’s. Alleen beheerders van Freedom kunnen instellen wie er bij wie kan meeluisteren. Zorg ervoor dat je je collega’s op de hoogte brengt van de meeluisterfunctie.

Meeluisteren activeren

• Log in op Freedom
  • Klik op Beheer
  • Klik op meeluisteren
  • Klik op ‘toevoegen’ en ga akkoord met de kosten voor de Module Meeluisteren indien nodig.
  • Intern nummerKies hier een driecijferig nummer dat je intoetst om met een bepaald toestel mee te luisteren. Tip: Kies hetzelfde nummer als het VoIP-account, maar verruil het eerste getal met een 5, dus 201 wordt 501. Zo onthoud je het meeluister nummer makkelijker.
  • Bij Beschrijving kan je eventueel wat extra informatie kwijt.
  • WachtwoordVul hier een numeriek wachtwoord in die je intoetst voordat kunt meeluisteren. Je kunt dit veld ook leeg laten, dan hoef je niets in te toetsen.
  • Alle extensiesAls je dit aanvinkt, kun je met alle toestellen onder je klantaccount meeluisteren. Vink je hem niet aan, dan kun je kiezen met welke VoIP-accounts je kunt meeluisteren.
  • Klik opslaan en je bent klaar.

Zo luister je mee

Toets op een toestel of de Webphone het interne meeluisternummer in, druk op de ‘belknop’ en begin met meeluisteren. Als je wilt switchen naar een ander gesprek, druk dan op het *.