Meldingen

Wat kan je bij meldingen?

Hier vind je de meldingen die zijn gekoppeld aan je account en hier kun je nieuwe meldingen aanmaken. Denk hierbij aan een vrolijke welkomstmelding of een bericht waarin je bellers buiten openingstijden laat weten wat je bedrijfstijden zijn.

Nieuwe melding aanmaken

• Log in op Freedom.
  • Klik in de menu balk op Beheer.
  • Selecteer Meldingen.
  • Klik op toevoegen en ga akkoord met de kosten, als je nog niet eerder meldingen hebt opgenomen.
  • Verzin een mooie Naam voor je melding, bijvoorbeeld: ‘Welkomstmelding’
  • Kies voor voeg geluidsbestand toe om een melding op te nemen of te uploaden vanaf je computer. Voor het opnemen heb je een computer met microfoon nodig. Let op: Je geluidsbestand mag niet groter zijn dan 7MB. De volgende bestandsformaten kun je uploaden in Freedom: MP3, WAV, MP4, M4A, FLAC en WMA. Na het uploaden wordt het bestand geconverteerd wat de geluidskwaliteit kan verminderen.
  • Klik op Opslaan en zet de melding in je belplan

Voorbeelden

• Neem de melding op: Welkom bij ‘Bedrijfsnaam’ en zet deze als eerste stap in het belplan.
  • Neem de melding op: ‘Nog een moment geduld alstublieft’ en zet deze melding in het belplan nadat een telefoon of belgroep al 20 seconden heeft gerinkeld. Bellers hebben dan meer geduld en dan heb jij langer de kans de telefoon te beantwoorden.
  • Laat ons het doen. Laat Voys het geluidsbestand voor je opnemen. Dit doet een mooie dames- of herenstem voor € 22 per melding en dan zetten we hem er ook voor je in het belplan!
  • Download gratis professionele meldingen Om je op weg te helpen, hebben we een aantal professioneel opgenomen meldingen voor je die je direct kunt gebruiken. Deze hebben we opgeslagen in een Google Drive folder, die je hieronder vindt en mag je naar hartelust gebruiken.