Variabele callernaam

Variabele callernaam

Met de optie Variabele callernaam kun je een naam meesturen naar je VoIP-telefoon. Heb je meerdere bedrijven, dan kun je in het belplan bij Variabele callernaam je bedrijfsnaam zetten. Zo zie je in je toestel naar welk bedrijf er gebeld wordt zodat je met de juiste bedrijfsnaam opneemt.

Variabele callernaam toevoegen in Belplan:

  • Log in op je eigen telefoniecentrale Freedom.
  • Klik op Belplannen.
  • Klik vervolgens op je telefoonnummer.
  • Druk boven je VoIP-account , gebruiker of Belgroep op ‘stap toevoegen’.
  • Selecteer Variabele callernaam
image
  • Je kan kiezen voor Voorvoegsel of Vervang. Bij Vervang stuur je alleen nog maar de tekst van de Variabele callernaam mee. Bij Voorvoegsel stuurt hij naast de tekst van de Variabele callernaam ook het telefoonnummer van de klant mee.  Maak de Variabele callernaam niet te lang, er passen maar een beperkt aantal tekens in je scherm. Kies zoals hieronder in het voorbeeld voor een afkorting of een gedeelte van de bedrijfsnaam.
  • Klik op opslaan en klaar!

Let op: Heb je een filter in je belplan? Een Variabele callernaam moet altijd onder of eventueel in het filter gezet worden, zet je een Variabele callernaam boven het filter dan werkt het niet meer. De Variabele callernaam werkt niet in combinatie met de iOS Voys 4g App of bij een hardphone waarbij het nummer van de beller al in de telefoonlijst staat; in dit geval laat het toestel de opgeslagen contactgegevens zien in plaats van de Variabele callernaam.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!