Voicemail

Wanneer je niet bereikbaar bent kunnen bellers een voicemail bericht achterlaten. Dit ingesproken bericht sturen we als geluidsbestand en als spraak-naar-tekst naar je e-mailadres, of meerdere adressen tegelijk. De maximale tijdsduur van een ingesproken bericht is 2 minuten en 15 seconden. Je voicemail speel je eenvoudig af op je computer, tablet of smartphone door in de bijlage van de e-mail op het geluidsbestand te klikken.

icon
Heb je feedback over ons spraak-naar-tekst functie, laat dit dan weten via voys.nl/verbeteringen of druk op de feedback knop in onderaan deze pagina. En hoe zit het met de privacy?

Een voicemail module instellen

Een voicemail in het belplan zetten

FAQ over Voicemail

Kan ik mijn voicemail ook aangeleverd krijgen in tekst?
Hoe zit het met de privacy aspect van onze spraak-naar-tekst-functie?
Wat kan ik inspreken als melding voor mijn voicemail?
Hebben jullie ook standaard voicemail berichten?
Ik kan mijn geluidsbestand niet toevoegen, wat gaat er mis?
Slaan jullie ingesproken voicemail berichten ook op?