ūüí° Ik heb feedback op jullie hulppagina‚Äôs.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Voicemail
Voicemail

Voicemail

Wanneer je niet bereikbaar bent kunnen bellers een voicemail bericht achterlaten. Dit ingesproken bericht sturen we als geluidsbestand en als spraak-naar-tekst naar je e-mailadres, of meerdere adressen tegelijk. De maximale tijdsduur van een ingesproken bericht is 2 minuten en 15 seconden. Je voicemail speel je eenvoudig af op je computer, tablet of smartphone door in de bijlage van de e-mail op het geluidsbestand te klikken.

icon
Heb je feedback over ons spraak-naar-tekst functie, laat dit dan weten via voys.nl/verbeteringen of druk op de feedback knop in onderaan deze pagina. En hoe zit het met de privacy?
‚Ä£

Een voicemail module instellen

‚Ä£

Een voicemail in het belplan zetten

FAQ over Voicemail

‚Ä£
Kan ik mijn voicemail ook aangeleverd krijgen in tekst?
‚Ä£
Hoe zit het met de privacy aspect van onze spraak-naar-tekst-functie?
‚Ä£
Wat kan ik inspreken als melding voor mijn voicemail?
‚Ä£
Hebben jullie ook standaard voicemail berichten?
‚Ä£
Ik kan mijn geluidsbestand niet toevoegen, wat gaat er mis?
‚Ä£
Slaan jullie ingesproken voicemail berichten ook op?