🌐

Bellen met een softphone

Wil je geen fysieke telefoontoestellen meer op je bureau of zit je vaak op een flexplek? Kies dan voor onze gratis softphone. Een softphone is een app die je op je mobiel of laptop kan zetten zodat je bedraad of via 4G (WiFi) kan bellen. Wij hebben voor onze klanten een Webphone en app gemaakt.

Webphone

De Voys Webphone is een softphone waarmee je kan bellen via je browser. Deze kan je ook als app downloaden. Het is aan te raden om met een headset te bellen. Zorg ervoor dat deze compatibel is met je laptop.

image

De Voys App

Met de Voys app bel je met je smartphone, maar niet meer via je 06-nummer. De app is gekoppeld aan de online centrale van je bedrijf en daardoor kun je bellen en gebeld worden met je zakelijke ‘vaste’ telefoonnummer.

Wees je ervan bewust dat bellen met een softphone minder stabiel is dan het bellen met een vast toestel dat met een kabel op het internet is aangesloten. Via ons platform ondersteunen we de mogelijkheid om te bellen met een softphone, maar we kunnen niet garanderen dat de app altijd werkt en geen audioproblemen heeft. De kwaliteit van je internetverbinding heeft hierop een grote invloed. We hebben handleidingen van de veelgebruikte softphones Counterpath BriaZoiper en Groundwire geschreven. Daarin staat beschreven hoe je deze instelt zodat je ermee kan bellen. Toch huiverig of niet tevreden, bestel dan gewoon een telefoon bij ons.

image

image

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!