Doorverbinden

Doorverbinden

icon

In deze handleiding lees je hoe jij kan doorverbinden met of zonder ruggespraak.

icon
Met ruggespraak
  • Druk tijdens een gesprek op de softkey waar ‘xfer’ (‘drst’) boven staat. Hiermee wordt het eerste gesprek in de wacht gezet en hoor je een kiestoon.
  • Je kunt nu het telefoonnummer intoetsen van de persoon aan wie je het gesprek wilt doorschakelen.
  • Zodra de tweede persoon het gesprek opneemt kun je een gesprek voeren dat de eerste persoon niet zal horen. Hiermee kun je bijvoorbeeld aangeven wie er belt en waarvoor hij/zij belt.
  • Om het gesprek door te verbinden naar de tweede persoon druk je weer op de softkey waar ‘xfer’ (‘drst’) boven staat. Jij maakt vervolgens geen deel meer uit van het gesprek.

Let op: Als je het gesprek met de tweede persoon tijdens het doorverbinden verbreekt, wordt het gesprek niet doorgeschakeld. De eerste persoon blijft in de wacht totdat je het gesprek terug neemt of naar iemand anders doorschakelt.

Zonder ruggespraak
  • Koud doorverbinden, dus zonder eerst een gesprek te voeren met diegene aan wie je het telefoontje doorverbindt, doe je het snelste door middel van de softkey ‘xfer’ (‘drst’) .
  • Druk tijdens een gesprek op de softkey waar ‘xfer’ (‘drst’) boven staat.
  • Toets het telefoonnummer in van diegene met wie je wilt doorverbinden, dit kan zowel een intern als extern nummer zijn.
  • Druk vervolgens gelijk weer op ‘xfer’ (‘drst’). Het gesprek is nu doorverbonden.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!