‘No base’ op Gigaset

‘No base’ op Gigaset

icon

Wat is er aan de hand?

Als de melding No base op de display van je handset verschijnt, kan dat verschillende oorzaken hebben:

  • Je handset is buiten het bereik van je basisstation.
  • Je handset is niet (meer) gekoppeld aan het basisstation

icon

De oplossing

  • Herstart voor de zekerheid het Gigaset basisstation. Dat doe je door de stroom eraf te halen (minimaal 5 seconden). Het basisstation kan een zwart of wit kastje zijn, met daarop een blauw brandende knop. Respectievelijk staat er Gigaset N300 of Gigaset N510 op vermeld.
  • Probeer nogmaals te bellen met je handset, in een straal van 5 meter van je basisstation. Kan je nu wel bellen? Dan heeft het te maken met het bereik.

Het bereik kan worden beperkt door verschillende factoren, zoals de plaatsing van het basisstation of het materiaal dat aanwezig is in de kantoorruimte. Een Gigaset Repeater brengt wellicht verbetering, neem contact met ons op, dan denken wij graag met je mee!

Blijft de melding No base in je display verschijnen, dan is er een grote kans dat je handset (per ongeluk) ontkoppeld is van het basisstation. Neem contact met ons op en we helpen je om dit op te lossen.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!