Aanmelden (extra) handset basisstation

Aanmelden (extra) handset basisstation

icon

Handset koppelen

Het koppelen van een handset aan een basisstation doe je eenvoudig zelf.

icon

Op het basisstation:

  • Druk minimaal 5 seconden lang (en binnen 60 seconden) op de aanmeld/paging toets. Dit is de grijze knop die blauw brandt op het basisstation.

Op de handset:

Het kan zijn dat je de melding ‘Handset aanmelden’ / ‘Please register handset’ in je display ziet:

  • Druk op de toets onder de display-melding Aanmeld. / Register
  • In de display verschijnt de melding dat er een basisstation wordt gezocht dat zich in aanmeldmodus bevindt.

Staat er geen melding in de display, start de aanmeldprocedure als volgt:

  • Ga naar settings / instellingen
  • Ga naar registration / aanmelden
  • Druk op register handset / handset aanmelden
  • Als de handset het basisstation heeft gevonden, wordt er gevraagd om de systeem-PIN in te voeren, dit is standaard ‘0000’.

Als je aanmelding is voltooid, schakelt de handset over naar ruststand. Op de display wordt het interne nummer van de handset weergegeven (bijvoorbeeld INT 1).

Automatische lijn toewijzing

Na het aanmelden zijn alle verbindingen van het basisstation aan de handset toegewezen als inkomende lijnen. Het eerst geconfigureerde VoIP-account wordt als uitgaande lijn toegewezen.

Deze toewijzing is aan te passen via de webinterface van het basisstation. Deze is te bereiken door het IP-adres van het basisstation in te vullen in de adresbalk van je webbrowser. Lees hier hoe je het IP-adres van je Gigaset toestellen achterhaalt.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!