Hoe stel ik mijn Cisco(of Linksys) in?

1. Cisco SPA301, SPA303, SPA504, SPA508, SPA514 en SPA525 en voor Linksys SPA922, SPA941, SPA942 en SPA962 via automatische provisioning instellen

Voor het instellen is het belangrijk om de gegevens exact zo over te nemen als in dit voorbeeld.

icon

Het IP-adres van het toestel achterhalen

• Klik op de Page knop(menu) van het Cisco toestel.
  • Gebruik de pijl omlaag of druk 9.
  • Ga naar 9 Network.
  • Druk op Select.
  • Hier zie je het IP adres van dit toestel.
image
Instellen van jouw Cisco
Krijg je een foutmelding bij het instellen?
Hoe stel ik mijn Cisco versleuteld in?

Lukt het niet? Je kan de Cisco ook handmatig instellen.

2. Cisco handmatig instellen

Je hebt hierboven geprobeerd om de Cisco via automatische provisioning in te stellen, maar dat is niet gelukt. Je kan dan ook handmatig proberen jouw Cisco in te stellen.

Deze handleiding is geschikt voor Cisco: SPA301, SPA303, SPA504, SPA508, SPA514 en SPA525.

icon

Het IP-adres van het toestel achterhalen

• Klik op de Page knop(menu) van het Cisco toestel.
  • Gebruik de pijl omlaag of druk 9.
  • Ga naar 9 Network.
  • Druk op Select.
  • Hier zie je het IP adres van dit toestel.
image
Instellen van jouw Cisco
Krijg je een foutmelding bij het instellen?
Het werkt nog niet.
Hoe stel ik mijn Cisco versleuteld in?

3. Ik wil uitbellen met verschillende nummers

Je kan met een Cisco met verschillende telefoonnummers uitbellen. Een Cisco SPA303 heeft daarvoor drie lijnen en een Cisco SPA504G vier lijnen beschikbaar. Op elke van deze lijnen kan een VoIP-account ingesteld worden en per VoIP-account geef je het uitgaande nummer aan.

Je stelt de eerste lijn van de Cisco makkelijk in zoals hierboven beschreven. De andere lijnen stel je als volgt in.

icon

Het IP-adres van het toestel achterhalen

• Klik op de Page knop(menu) van het Cisco toestel.
  • Gebruik de pijl omlaag of druk 9.
  • Ga naar 9 Network.
  • Druk op Select.
  • Hier zie je het IP adres van dit toestel.
image
Meerdere lijnen instellen bij een Cisco toestel.
Uitgaande VoIP-Account lijnen het juiste nummer toewijzen.
Hoe bel ik uit via de juiste lijn?
Ik krijg steeds een vervelende pieptoon tijdens het bellen.