Update: Bereikbaarheid van collega’s zichtbaar in Freedom

In de Voys app en Webphone kon je al duidelijk zien wat jouw bereikbaarheid en die van jouw collega’s op dat moment is. Nu is dit ook mogelijk in Freedom.

• Log in Freedom.
  • Je komt nu direct op de gebruikerspagina terecht waar jij de beschikbaarheid van jouw collega’s kan vinden.
image

Status

Bij status kan je zien of jouw collega beschikbaar is.

image

Naam

Bij naam kan je zien welke collega er beschikbaar is.

Nummer

Bij nummer vind je het interne nummer van jouw collega. Hier kan je naartoe bellen om die collega te spreken. Het maakt dan niet uit of jij weet via welk toestel deze collega beschikbaar is.

Beschikbaar op welk account

Hier kan je zien op welk toestel jouw collega beschikbaar is. Het nummer voor het toestel is het specifieke interne nummer van dat toestel.