Update: Gedeelde contacten toevoegen, wijzigen en verwijderen in de app
Update: Gedeelde contacten toevoegen, wijzigen en verwijderen in de app

Update: Gedeelde contacten toevoegen, wijzigen en verwijderen in de app

Vanaf nu kan je contacten toevoegen, aanpassen en verwijderen in de app die voor andere collega’s ook zichtbaar worden.

Hoe voeg je een gedeeld contact toe?

• Open de Voys app.
  • Klik op Contacten.
  • Klik op het tabblad Gedeeld.
  • Klik op Gedeeld contact toevoegen.
  • image
  • Vul de gegevens in van het gedeelde contact.
  • Druk op Contact opslaan.
  • image
  • Jouw collega’s kunnen de gegevens van deze contactpersoon nu ook zien.

Een contact verwijderen

• Druk op het contact dat je wil verwijderen.
  • Klik rechtsboven op Wijzig.
  • image
  • Druk op Verwijderen.
  • image
  • Druk nogmaals op Verwijderen.

Een contact aanpassen

• Druk op het contact dat je wil verwijderen.
  • Klik rechtsboven op Wijzig.
  • image
  • Pas de gegevens aan.
  • Druk op Opslaan.

Hoe voeg je een contact toe die je niet wil delen?

Die zet je in jouw eigen telefoon. Ze komen dan terecht onder het tabblad contacten en niet onder het tabblad gedeelde contacten.