🔗

Integraties, koppelingen en Webhooks

icon

CRM Integraties

Wil je meer uit je telefonie halen? Met een CRM-koppeling verbind je je telefonie met jouw klantsysteem, zoals een CRM-, ERP-, of administratiepakket. De koppeling zorgt ervoor dat je meteen alle belangrijke gegevens van een beller paraat hebt op je scherm. We hebben verschillende koppelingen gevonden voor jou om te gebruiken.

icon
Pop-Up

Een CRM-integratie maakt verbinding tussen je telefooncentrale Freedom en jouw CRM-pakket. Bij een inkomend gesprek krijg je een pop-up op je scherm met daarin de voor jou belangrijke klantgegevens, denk aan de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Klik je op de pop-up, dan zie je direct de juiste pagina uit je klantsysteem.

Pop-Up
Pop-Up
icon
Webhooks

Met de Module Webhooks zorg je voor een koppeling tussen jouw telefonie en het internet. Deze module wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes

Webhooks
Webhooks