Ms Teams

Ms Teams

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een samenwerkingsplatform dat chat, vergaderingen, bestandsopslag en integratie van applicaties combineert. Het is ontworpen om teams te helpen efficiënter te werken en te communiceren, vooral in een tijd waarin veel mensen op afstand werken. Met behulp van de integratie met Voys verrijk je Microsoft Teams (app) met de telefonie van Voys. Op zoek naar meer uitleg? Dan is deze blog misschien iets voor jou.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Onbeperkt zakelijk bellen en gebeld worden in Teams
  • De gespreksstatus van je collega’s bekijken
  • Gesprekken efficiënt doorverbinden naar je collega’s
  • Alle voordelen van de zakelijke cloudtelefonie van Voys
  • Geweldige support: Voys-klanten geven gemiddeld een 8.8

En dat alles gewoon in de vertrouwde Teams-omgeving. Zo komen alle interne en externe communicatiestromen samen op één plek.

Microsoft Teams

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!