MS Teams Admin Setup Guide

In deze handleiding lees je hoe je de MS Teams admin setup kan uitvoeren. Deze handleiding is alleen geschikt als je de Teams koppeling bij Voys afneemt. Maak je hier nog geen gebruik van?  Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0507009900 .

Voordat je begint.

Voordat je begint met de Teams admin setup, is het handig om de volgende dingen klaar te hebben staan:

• Een gebruikers-login voor een Office 365 account met Global Admin rechten
  • Een Microsoft Phone System licentie add-ons (of E5 licenties) voor de eindgebruiker van de dienst.
  • Toegang tot Freedom om de SIP-credentials te beheren of aan te maken.
  • Één of twee vrije Office 365 gebruikerslicenties zoals Business Essentials/Premium of E1/E3/E5, voor enkele uren gedurende de initiële installatie.

Overzicht

Om de Microsoft Teams Connector te activeren zijn volg je de volgende stappen:

• Klik binnen 24 uur op de link die je hebt ontvangen in je e-mail inbox en log in met je Global Admin account van Microsoft.
  • Nadat je ingelogd bent, zet je bij Services ‘Teams synchronisatie‘ aan.
  • Klik op de de ‘Sync Now‘ button.
image
image

Is de synchronisatie voltooid? Stuur ons dan een reactie op de e-mail zodat we voor je aan de slag kunnen. Houd er rekening mee dat het tot 48 uur kan duren voordat de Teams koppeling actief is.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel ons Team Klantgeluk op 050 211 1522 of  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.