Whatsapp Business

In deze handleiding lees je hoe je Whatsapp Business kan koppelen aan je vaste telefoonnummer. Whatsapp Business is te gebruiken op zowel Android smartphones als iPhones en is te downloaden in de Android Play store en de iOS App store.

Whatsapp koppelen

Het koppelen van Whatsapp Business aan je vaste nummer is eenvoudig, volg hier voor de volgende stappen:

• Voer je zakelijke telefoonnummer in in de app
  • Klik op Verifiëren

Whatsapp zal nu het ingevoerde telefoonnummer bellen om een verificatiecode door te geven. Let op: Whatsapp zal direct beginnen met het afspelen van de code. Heb je een melding of keuzemenu in je belplan staan? Zorg er dan voor dat je (tijdelijk) een VoIP telefoon of mobiel nummer boven in je belplan zet.

• Vul de verificatiecode in en je kan aan de slag!

Let op: Je kunt jouw Whatsapp Business account op 5 telefoons tegelijk verifiëren en gebruiken, maar via Whatsapp Web kun je in iedere browser (zelfs tegelijkertijd!) inloggen in jouw Whatsapp omgeving en gesprekken voeren.