Ms Teams

icon

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een samenwerkingsplatform dat chat, vergaderingen, bestandsopslag en integratie van applicaties combineert. Het is ontworpen om teams te helpen efficiënter te werken en te communiceren, vooral in een tijd waarin veel mensen op afstand werken. Met behulp van de integratie met Voys verrijk je Microsoft Teams (app) met de telefonie van Voys. Op zoek naar meer uitleg? Dan is deze blog misschien iets voor jou.

icon

Een aantal voordelen op een rij:

• Onbeperkt zakelijk bellen en gebeld worden in Teams
  • De gespreksstatus van je collega’s bekijken
  • Gesprekken efficiënt doorverbinden naar je collega’s
  • Alle voordelen van de zakelijke cloudtelefonie van Voys

En dat alles gewoon in de vertrouwde Teams-omgeving. Zo komen alle interne en externe communicatiestromen samen op één plek.

icon

FAQ over Ms Teams

Welke Office 365-licenties heb ik nodig?
Kan ik de Microsoft Teams Connector gebruiken met Skype voor Bedrijven-gebruikers?
Moet ik software installeren op pc’s of apparaten van gebruikers?
Wat gebeurt er met mijn voicemail als ik de Microsoft Teams Connector gebruik?
In welke landen kan ik de Microsoft Teams Connector gebruiken?
Moet ik iets wijzigen met mijn telefoonnummers?
Hoeveel kost Microsoft Teams Connector?