Whatsapp Business

icon

WhatsApp Business is geen product van Voys, maar je kunt deze dienst wel gebruiken met het vaste telefoonnummer dat je bij ons hebt. We helpen je natuurlijk graag bij het activeren van de koppeling. In deze handleiding lees je hoe je Whatsapp Business kan koppelen aan je vaste telefoonnummer. Whatsapp Business is te gebruiken op zowel Android smartphones als iPhones en is the downloaden in de Android Play store en de iOS App store. Wil je meer weten over WhatsApp Business, dan kan je hier meer antwoorden vinden.

icon
‣
WhatsApp Business downloaden.
‣
Whatsapp koppelen aan jouw vaste nummer.
icon

FAQ about WhatsApp Business

‣
Als ik vragen heb over de WhatsApp-functie, waar kan ik daar informatie vinden?
‣
Ik heb mijn belplan correct ingesteld, maar ik krijg de code niet?
‣
Kunnen meerdere mensen WhatsApp zakelijk gebruiken per telefoonnummer?
‣
Kost WhatsApp Business ook meer geld bij Voys?
‣
Als een klant mij via WhatsApp belt, dan gaat hij meteen naar mijn mobiel.
‣
Waarom kan ik niet met een 088 nummer gebruik maken van WhatsApp?