Firewall instellen

Het beste is om de hele IP-reeks van ons platform door te laten op je firewall. Dit doe je door het IP-verkeer van en naar de telefooncentrale te beperken op basis van de noodzakelijke IP-adressen. Hieronder staan de IP-reeks van ons telefonieplatform.

De IP-reeks die je in moet stellen is 195.35.114.0/23  185.103.76.0/22

Dit zijn de volgende ranges: 195.35.114.0 t/m 195.35.114.255 195.35.115.0 t/m 195.35.115.255 185.103.76.0 t/m 185.103.79.255

Hieronder staat de IPv6 reeks, deze wordt momenteel alleen gebruikt voor webhooks:2a06:2a80::/29

Het is niet aan te raden om hierbij poorten op te geven, omdat ieder toestel zijn eigen poorten gebruikt. Standaard gebruiken VoIP-toestellen alleen UDP-verbindingen.