💡 Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

IP-centrale statisch verbinden

IP-centrale statisch verbinden

Je kunt je IP-centrale statisch verbinden met ons platform. Graag zelfs! Als het mogelijk is om te kiezen voor statische instellingen, doe dat dan! Het is gebleken dat dit betrouwbaarder werkt dan een dynamische registratie.

Bij een statische configuratie kun je verwijzen naar de volgende twee proxy’s:

  • sip01.voys.nl
  • sip02.voys.nl

Op freedom.voys.nl vul je bij de geavanceerde trunk instellingen het domein of IP-adres van je centrale in en de poort waarop deze bereikbaar is.

Is het mogelijk om in je centrale een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen? Dan is dit in verband met beveiliging sterk aan te raden. Heeft je telefooncentrale geen mogelijkheid tot het invoeren van gebruikersnaam/wachtwoord, haal dan het vinkje weg bij Authenticeer INVITE’s. Ook raden we aan om het IP-adres (of de IP range) van je telefooncentrale in te vullen!

Let er wel op dat je de poort moet forwarden naar je centrale als de centrale achter een router staat.

Met bovenstaande instellingen is geen registratie op ons platform nodig. We weten immers nu waar we binnenkomende telefoongesprekken kunnen afleveren en jouw telefooncentrale kan uitgaande gesprekken afleveren op een van onze proxy servers.