Ondersteuning Lync of Skype for Business

Ondersteuning Lync of Skype for Business

Onze trunks werken met Lync/Skype for Business. Het grote verschil tussen een “normale” trunk en een Lync/Skype for Business trunk is het transportprotocol. Bij een “normale” trunk is dit UDP verkeer en bij Lync/Skype for Business is dit TCP verkeer. Voys ondersteunt standaard het TCP protocol.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.