Video bellen

Voys ondersteunt H264 en H263+ voor videobellen. Dit is mogelijk met de luxere telefoontoestellen en bepaalde softphones. Om te kunnen videobellen, moet je wel eerst ‘videosupport’ onder je VoIP-account aanzetten. Dit doe je als volgt:

• Ga naar je VoIP-account op Freedom.
  • Klik op het tabblad ‘geavanceerde SIP-instellingen’ en ga naar het veld ‘expert opties’.
  • Hier zie je dat ‘videosupport=no’ staat. Wijzig dit naar ‘yes’.
  • Vervolgens klik je op ‘opslaan’.

Videosupport staat standaard uit om de SIP-pakketjes kleiner te maken. Sommige routers kunnen deze grotere SIP-pakketjes namelijk niet aan.

Let op: Videobellen is alleen mogelijk met oproepen binnen ons platform.