Onderhoud Datacenters

Aankondiging: onderhoud datacenters

icon

Op dinsdagavond 9 januari en 23 januari 2024 plegen we om 22:00 onderhoud aan onze datacenters. Dit doen we om onze telefoniediensten stabiel en veilig te houden. Tijdens de update leiden we al het telefoonverkeer door naar één van onze twee datacenters. Op deze manier merk je niets van het onderhoud en blijf je gewoon bereikbaar. De kans dat je hiervan hinder ondervindt is daarom heel klein.

Werkt je toestel toch niet op 9 en/of 23 januari om 22:00? Zorg er dan voor dat je toestellen zich opnieuw aanmelden. Dit doe je door de apparaten opnieuw op te starten door de stroom- of LAN-stekker uit het toestel te halen, een minuut te wachten en daarna de stekker weer terug te plaatsen.