Ik heb het app account overgenomen van een collega

icon

Als je het app account overneemt van een collega, dan kan het zijn dat het niet meteen werkt. Zorg dat je de volgende stappen doorloopt om uit te zoeken of dit het probleem oplost.

icon
Zijn er meer gebruikers gekoppeld aan jouw App VoIP-Accounts?
  • Log in Freedom.
  • Ga naar Beheer.
  • Ga naar VoIP-Account.
  • Kijk bij het VoIP-account waar jij jouw e-mailadres bij ziet staan en waar tussenhaakjes ook (App) staat. Zijn er meerdere gebruikers aan gekoppeld?
image
Ja

Zorg dan dat jij de enige gebruiker gaat worden die gekoppeld is.

• Ga naar Beheer.
  • Ga naar Gebruikers.
  • Klik op het e-mailadres wat ook gekoppeld staat aan jouw app account.
  • Ga naar het tabblad Telefonie-instellingen.
  • Ga naar VoIP-accounts.
  • Deselecteer jouw app-account.
  • Druk op Opslaan.
  • Verwijder de app en download deze opnieuw. Nu zou het moeten werken.
image

Nee, lees verder.

Heb je een nieuw wachtwoord geregeld?
  • Ga naar freedom.voys.nl.
  • Klik op Wachtwoord vergeten.
  • Vul je e-mailadres in die bij ons bekend is.
  • Klik op Herstel mijn wachtwoord.

Ik krijg geen mail binnen

• Zit de mail in je Spam box?
  • Zit de mail in je ongewenste mail?
  • Heb je wel het juiste e-mailadres ingevoerd?
  • Weet je niet meer zeker welk e-mailadres wordt gebruikt? Lees dan verder.
image
Hebben bovenstaande opties niet geholpen?

Lees dan op deze pagina of het probleem wat jij ervaart daar ook tussenstaat en doorloop die stappen.