Ik zit in het buitenland en bellen met de app werkt niet

icon

Je bent voor het werk in het buitenland en wil gewoon door blijven bellen met onze Voys app.

icon
Zijn er bekende issues bij ons?

Klik hier of jouw probleem voor nu niet opgelost kan worden en waar we mee bezig zijn.

Bekende issues waaraan gewerkt wordtBekende issues waaraan gewerkt wordt

Is alles up to date?
  • Herinstalleer de app. Dit zodat je zeker weten de laatste versie hebt, maar ook om andere eventuele problemen uit te sluiten. Klik hier om hem stap voor stap weer te herinstalleren.
  • Heeft jouw telefoon de laatste update? Zo niet, update jouw telefoon.
  • Herstart jouw telefoon. Heeft dit geholpen?
Gebruik jij Bluetooth op jouw telefoon?

Zet jouw bluetooth uit. Werkt het nu wel? Lees hier meer.

Kloppen de telefoonnummers waar jij naar uitbelt?

Laat een collega eens bellen of gebruik wat anders dan de Voys app. Zorg dat je zeker weet dat jij het nummer goed intoetst.

Gebruik jij Wifi of Mobiele data?

In het buitenland wifi gebruiken is vaak voordeliger, vooral in Landen buiten Europa. Wij kunnen alleen niet garanderen dat de app altijd werkt op wifi. Ook in Nederland niet. Het is wel verstandig om te kijken of dit het probleem kan zijn. Mocht het aan de wifi liggen, probeer een simkaart uit dat land te regelen. Werkt het nu wel?

Kan je anoniem uitbellen?

Probeer eens anoniem uit te bellen. Als dit wel lukt, dan kan het zijn dat de regelgeving van dat land dit zo wil. Je kan contact met ons opnemen zodat we kunnen uitzoeken of dat het geval is.

Als bovenstaande niet heeft geholpen.

Klik hier om te kijken bij de andere voorkomende problemen, staat jouw probleem daartussen? Lees daar wat je nog kan doen.

icon

Nog niet opgelost?

Neem contact met ons op door rechtsonder deze pagina een afspraak in te plannen.