Ik zie mijn bedrijfsnaam niet op mijn app zoals ik heb ingesteld in het belplan

Ik zie mijn bedrijfsnaam niet op mijn app zoals ik heb ingesteld in het belplan

icon

Bij iPhone kan je maar één optie zien in jouw scherm. Op dit moment kunnen wij dit niet anders inregelen. Wij moeten ons houden aan hoe jouw iPhone te werk gaat met de gegevens die wij sturen.

icon

Andere oplossing?

Naast Variabele callernaam, hebben we ook variabele aankondiging. Als je dit installeert kan je door middel van een geluid, dat wordt afgespeeld als je opneemt, toch horen voor welk bedrijf of welke afdeling er gebeld wordt. Zodra het geluid is afgespeeld, kan jij de klant gedag zeggen. De klant hoort dit geluid niet.