Android

Android

Je hebt de app geïnstalleerd zoals hier beschreven staat, maar lekker bellen lukt nog niet.

De meestvoorkomende problemen én hun oplossingen hebben we hieronder voor je uiteengezet. Controleer voor je aan de slag gaat eerst de volgende punten:

  • Heb je de laatste versie van de app gedownload?
  • Staat je app of gebruikersnaam in het belplan?
  • Sta je beschikbaar op de app?
  • Bel je via wifi? Probeer is via 4g, gaat dat beter?
  • Haal de app van je telefoon en zet deze er opnieuw op.

Kom je er nog niet uit, lees hieronder verder.

Wat is er aan de hand?

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.