Mijn Bluetooth werkt niet

Dit gebeurd als je de app al hebt gedownload en daarna je Android telefoon hebt ge-update naar Android 12. Als je in je telefooninstellingen kijkt bij bluetooth, geef je daar onze app toestemming gebruik te maken van bluetooth. Als het goed is moet het dan weer werken.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.