Gesprekkenlijst niet volledig

Op dit moment zijn wij dit probleem aan het oplossen. We verwachten alleen niet dat het snel opgelost is. De kern van de app moet aangepast worden en we willen niet dat de functionaliteit van de app erop achteruit gaat. We hebben wel een tijdelijke fix toegevoegd aan de app waar de complete gesprekkenlijst te vinden is:

  • Klik op instellingen.
  • Ga naar VoIP-Platform.
  • Klik op Gesprekken.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.