De klant hoort een echo

Een handvol klanten geeft aan dat er altijd een echo te horen is bij de klant tijdens een telefoongesprek met de app. We zijn druk bezig met uitzoeken waar dit probleem ontstaat, maar voor nu hebben we nog geen oplossing kunnen vinden. Er is wel een manier om de echo weg te halen tijdens het gesprek. Dit doe je door de klant op de luidspreker te zetten. We snappen dat dit als zeer vervelend wordt ervaren. Als je opzoek bent naar een andere manier van telefoneren, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.