Ik hoor de klant niet

Ik hoor de klant niet

Heb je een smartwatch? Volg onderstaande stappen:

  • Zet bluetooth uit of disconnect je smartwatch van je telefoon.
  • Zorg dat iemand naar je app belt.
  • Werkt het? Dan lag het aan de smartwatch koppeling in combi met gebruik van onze app.
  • Stop het gesprek.
  • Koppel je smartwatch weer met je mobiel of zet bluetooth weer aan.
  • Laat iemand nog eens naar je app bellen.
  • Als het goed is werkt het nu ook.

Let op! We zijn hard bezig om uit te zoeken hoe het komt dat de audio niet werkt in combinatie met het gebruik van een smartwatch.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.