Mijn collega’s en ik gebruiken hetzelfde gebruikersaccount

Mijn collega’s en ik gebruiken hetzelfde gebruikersaccount

icon

De app is er niet voor gemaakt om te delen met een collega of meerdere collega’s in combinatie met ermee te bellen. Het kan daarom zijn dat er problemen ontstaan. Mocht je dit toch willen gebruiken, dan hebben we hier een paar tips.

icon

Tegelijk inloggen en bellen

Dit kan, maar zodra je gebruik maakt van de app, checkt de app of je dubbel bent ingelogd. Hij logt dan automatisch de andere apps uit. Dit gebeurd alleen als je een VoIP-account hebt geregistreerd.

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Om de beurten ingelogd zijn kan dan wel weer werken, maar dit geeft geen garantie. We raden jouw daarom aan om per collega een eigen account te gebruiken.

icon

Tegelijk inloggen en zonder te bellen / bereikbaarheid aanpassen

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Als je geen VoIP-account aan de app koppelt, dan kan je de app wel gebruiken om de bereikbaarheid aan te passen. Bijvoorbeeld door tussen 06 nummers of toestellen te switchen als je om de beurten dienst hebt.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!