Mijn telefoonummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek.

Mijn telefoonummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek.

Mijn telefoonnummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek

Regelmatig ontvangen we telefoontjes van onze klanten dat hun klanten een waarschuwing ontvangen voor mogelijke spam-oproepen op hun mobiele apparaat (meestal OnePlus en Samsung). De kans bestaat namelijk dat deze gebruikers Smart Call gebruiken.

Samsung

Samsung maakt gebruik van Smart Call, als oplossing voor Android kun je het formulier van Hiya invullen en een ticket aanmaken zodat zij dit gaan oplossen.

OnePlus

Op een OnePlus toestel moet je een instelling op de telefoon zelf aanpassen. CallerID moet uitgeschakeld zijn. Het hangt per type toestel af hoe je dit oplost.