Mijn telefoonummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek.

Mijn telefoonummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek.

Mijn telefoonnummer wordt getoond als een Spam nummer bij de ontvanger van mijn gesprek

Regelmatig ontvangen we telefoontjes van onze klanten dat hun klanten een waarschuwing ontvangen voor mogelijke spam-oproepen op hun mobiele apparaat (meestal OnePlus en Samsung). De kans bestaat namelijk dat deze gebruikers Smart Call gebruiken.

Samsung

Wordt jouw nummer onterecht gekenmerkt als ‘Spam’ of klopt de getoonde naam niet bij het nummer. Dan kan je dit aangeven via dit webformulier.

OnePlus

Op een OnePlus toestel moet je een instelling op de telefoon zelf aanpassen. CallerID moet uitgeschakeld zijn. Het hangt per type toestel af hoe je dit oplost.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!