Audioproblemen

Audio Issues

De oorzaken van krakende, haperende en compleet wegvallende audio kunnen we opdelen in drie subcategorieën; hardware(en DECT)-issues, instellingen en netwerk-issues. Soms is het lastig om vast te stellen waar een specifiek audio-issue nou precies aan ligt. Deze pagina geeft je handvatten hoe deze issues kunnen worden gevonden en opgelost. Deze is zo ingedeeld dat je bovenaan kan beginnen met troubleshooten en je weet hoe jij jouw audio-issues op kan lossen.

Tip voor de trouble shoot: begin bij het kijken of toestel instellingen de problemen veroorzaken, controleer dan de codec instellingen en loop daarna het netwerk langs.

Voys App

iOS

Untitled

Android

Untitled

Webphone

Ik krijg een melding dat mijn audiokwaliteit slecht isIk krijg een melding dat mijn audiokwaliteit slecht is