Ik hoor niks

Is je verbinding stabiel genoeg, maar heb je nog steeds audio problemen? Controleer dan de instellingen van de headset die je gebruikt.

Zorg dat je niet de “Standaard” of “Communicatie” apparaten selecteert, maar het apparaat zelf. Staan de instellingen op Standaard en Communicatie? Dan kan je besturingssysteem dit zelf gaan wisselen, zodat je ineens niet meer belt via jouw headset, maar via je monitor zonder speakers.

image

Staat dit allemaal goed? Dan kan het ook mogelijk zijn dat de audio geblokkeerd wordt door je eigen netwerk.

Probeer in dat geval het volgende:

• Herstart je router.
  • Zit je op wifi? Maak gebruik van een LAN kabel (eventueel met een hub als tussenstuk) in je laptop. Zo is je internet ook stabieler.