Mijn microfoon werkt niet (ik hoor de klant wel)

Mijn microfoon werkt niet (ik hoor de klant wel)

icon

Het balkje van de microfoon slaat niet groen uit. Dit kan je zien bij de instellingen van de Webphone en dan bij Apparaten onder microfoon.

Heeft de Webphone toestemming om gebruik te maken van je microfoon en staan de instellingen in de Webphone goed? Dan kan het zijn dat je headset zelf wat problemen heeft. Controleer of de instellingen van je headset goed staan en of je headset niet op mute staat.

icon
Windows
  • Werkt de Microfoon in Windows wel?
  • Mag Chrome de Webphone gebruiken?
  • Staat de browser in de geavanceerde instellingen actie? (zie hieronder)
image

Ga naar de instellingen in Windows:

  • Klik op geluid.
  • Klik op geavanceerde geluidsopties.

Kijk hier of Chrome niet op mute staat:

image

MacOS

icon

Met apple kan je heel makkelijk je bluetooth apparaten koppelen zodra je in de buurt bent van je apparaat. Soms pakt alleen het verkeerde apparaat je bluetooth apparaat. Let dus goed op of je headset wel verbonden is met je macbook. Als je naar systeemvoorkeuren (tandwiel) gaat en dan op bluetooth drukt kan je dit zien.

icon

Soms is je headset gekoppeld, maar heeft je laptop het nog niet goed geregistreerd. Als je naar systeemvoorkeuren (tandwiel) gaat en dan op geluid klikt. Check of daar bij de invoer en uitvoer het juiste apparaat is geselecteerd. Ook kan je hier kijken door middel van het invoerniveau balkje of je microfoon wel werkt.

image

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!