De Webphone is niet langer actief als ik even bij mijn laptop weg ben geweest

De Webphone is niet langer actief als ik even bij mijn laptop weg ben geweest

Webbrowsers willen tabbladen of applicaties die langere tijd niet gebruikt worden in slaapstand zetten.

• Vink in de instellingen van de Webphone “Voorkom slaap-/sluimerstand” aan om dit te voorkomen.
image

Staat dit al aangevinkt, maar is de Webphone nog steeds niet actief? Loop dan de instellingen van je computer na:

MacOS
  • Ga naar je ‘systeemvoorkeuren’.
  • Klik op ‘Batterij’ en klik vervolgens weer op ‘Batterij’.
  • Schakel ‘Energiebesparingsmodus’ uit.
  • Klik dan op ‘Lichtnetadapter’.
  • Vink ‘Schakel sluimerstand uit voor netwerktoegang’ aan.
  • Zet ‘Energiebesparingsmodus’ uit.
Windows

Bij geheugenactiviteit hoger dan 80% kan de Webphone ook afgesloten worden. Dit moet ook uitgezet worden.