Ik krijg geen pop-up wanneer ik gebeld word

Gebruik je Edge als browser? Dan kan het zijn dat die deze pop up niet ondersteund. We raden dan aan om Chrome te downloaden.

Gebruik je al Chrome? Dan kan het zijn dat de instellingen van je laptop of Chrome de pop-up blokkeren. Zorg ervoor dat je alle toestemmingen voor meldingen voor de Webphone in de browser én in je computer goed hebt staan.

Controleer eerst of de Webphone browser toestemming heeft:

image

Staat dit goed? Check dan de instellingen van je computer:

MacOS
  • Ga naar je ‘systeemvoorkeuren’.
  • Klik op ‘Berichtgeving’.
  • In de linker kolom zoek je ‘Chrome’ en klik erop.
  • Zet ‘Sta berichtgeving toe’ aan.
  • Vink vervolgens aan wanneer je die pop up wil ontvangen.

Let op! Soms staat Chrome er dubbel in. Zorg dat je dezelfde instellingen bij beide hebt staan zodat het werkt zoals jij wil.

image
Windows
  • Druk op start.
  • Type in “meldingen” in de zoekbalk en open de instellingen voor meldingen en acties.
  • Zorg dat “meldingen” aan én dat de toestemming voor Chrome aanstaat.
  • De ‘concentratiehulp’ zet je uit.
image

• Mocht het nog niet werken, geef je Windows een herstart.