Een Antwoordservice

Een Antwoordservice

Als je veel onderweg bent of niet zo’n fan bent van de telefoon opnemen, huur dan een antwoordservice in die het telefoonverkeer gedeeltelijk of volledig van je overneemt.

Je voegt het telefoonnummer van je antwoordservice toe in Freedom bij Beheer – -> Vast / Mobiel. Daarna kies je in het belplan voor het nummer van de antwoordservice op de plek waar jij het nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld alleen buiten openingstijden zijn of pas nadat de telefoon eerst 10 seconden op je eigen toestel is overgegaan.

Zo’n antwoordservice is natuurlijk wel een betaalde service. Vaak betaal je per maand voor het abonnement en daarnaast een bedrag per afgehandeld gesprek. Er zijn meerdere antwoordservices te vinden op het internet.

💡
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.